Snart är det äntligen dags för Ung SWBs årliga träff i samband med SWB Equestrian Weeks på Flyinge Kungsgård! I år kommer träffen att hållas under dressyrveckan den 28 september och innehålla läktarguidning, domarträff, lunchföreläsning och gemensam läktarplats under Charlotte Dujardins testridning av de 4-åriga gångartshästarna.

Alla medlemmar i SWB under 26 år är välkomna oavsett tidigare erfarenhet och kunskap och vi utlovar härlig stämning och nya bekantskaper. Sveriges främsta unghästar på anrika Flyinge Kungsgård är svårt att slå!

Preliminärt dagsprogram, lördag 28 september:
– Fritt inträde från det att tävlingarna öppnar.
– ca kl. 8.00 Gemensam läktarplats under omgång 1 för 7-åriga gångartshästar. Prova på att döma!
Direkt efter klassen träffar vi domarna och pratar om hästarnas kvalitet, svårigheter i programmet och hur de resonerar när de dömer unga hästar.
– Därefter har vi gemensam läktarplats under küren för Young Riders i Stora Ridhuset
– ca kl. 12.00 Lunchföreläsning tillsammans med Christina Olsson i aulan på Flyinge. Christina är ordförande i Avelsvärderingsnämnden och har flera startande hästar i Breeders Trophy under veckan. Hon har nära samarbeten med Jeanna Högberg och Rebecca Mauéon och hennes uppfödningar har framgångar i unghästchampionat, på Unghäst-VM och i Grand Prix. Kanske tittar Jeanna eller Rebecca förbi och hälsar på oss!
– Därefter har vi gemensam läktarplats under Gand Prix Special
– Kl. 16.30-17.00 Föreläsning i samarbete med KRAFFT ‘Topp 5 saker att tänka på vid utfodring av unghäst med tävlingsambition’ 
– Därefter har vi gemensam läktarplats under finalen för de sexåriga gångartsghästarna. Läktarguidning via Dressyrappen. 
– ca kl. 19.00 Gemensam läktarplats under Charlotte Dujardins testridning av de 4-åriga gångartshästarna. 

Pris för Ung SWB-medlemmar: 200 kronor inkl. lunch
Pris för icke medlemmar: 500 kronor inkl. lunch.
Anmälan görs till Josefine på mejladress josefine.tinglof@swb.org. Skriv namn, ålder, mobilnummer och eventuella allergier.
Deltagaravgift betalas på plats via Swish eller kontant.

Varmt välkomna!

 

Athena (SWB) under 5-årsfinalen 2018. Ägare och uppfödare: Christina Olsson, ryttare: Rebecca Mauléon.