Vi som jobbar med Ung SWB

Ung SWB startades 2007 och riktar sig till alla som är intresserade avel och uppfödning. Sedan 2007 har Ung SWB utvecklats enormt och nu har vi utbildningar, träffar och tävlingar på löpande band. Det viktigaste med Ung SWB är att ha roligt, känna gemenskap och dela upplevelser, kunskap och erfarenheter. Det är alltid en god sammanhållning på våra träffar och det största samtalsämnet tenderar att vara om hästar, hästar och åter igen hästar.

För att vara med i Ung SWB krävs ingen tidigare kunskap eller erfarenhet utan det viktigaste är ett brinnande intresse och vilja att lära!

 

Presentation av oss som jobbar med Ung SWB

Vi heter Josefine Tinglöf och Ellinor Nyqvist, vi jobbar med Ung SWB.
Tillsammans strävar vi efter att få alla ungdomar att känna sig välkomna in i avelsvärlden!

Presentation:
“Mitt namn är Josefine och jag är 28 år. Jag har arbetat på SWB sedan början av 2017 och har varit ansvarig för Ung SWB sedan 2017. Jag arbetar också med medlemsfrågor och är ansvarig för SWBs domare. Innan jag började på SWB har jag hunnit med hippologigymnasiet på Flyinge och en kandidatexamen i ekonomi. Jag har även gått som dressyrelev uppe i mina barndomstrakter i Stockholm hos Kristian von Krusenstierna. Numera har jag ett sto som jag tävlar med i dressyr på fritiden.”

“Ellinor Nyqvist heter jag, men kallas även Ella. Jag är 30 år gammal och bosatt i Slogstorp utanför Flyinge. Jag började arbeta på SWB i mitten av 2019 efter några år som stallchef under Bruksprovet. Jag bodde utomlands i några år där jag jobbade som stallchef på ett dressyrstall i Hunter Valley, Australien. På SWB arbetar jag även på sto- och unghästavdelningen.”

Tveka inte att höra av er till oss antingen via mejl josefine.tinglof@swb.org / ellinor.nyqvist@swb.org eller via våra direktnummer 046-64648 / 046-64656

Följ oss gärna på sociala medier #ungswb @ungswb
// Josefine och Ellinor