Vi som jobbar med Ung SWB

Ung SWB startades 2007 och riktar sig till alla som är intresserade avel och uppfödning. Sedan 2007 har Ung SWB utvecklats enormt och nu har vi utbildningar, träffar och tävlingar på löpande band. Det viktigaste med Ung SWB är att ha roligt, känna gemenskap och dela upplevelser, kunskap och erfarenheter. Det är alltid en god sammanhållning på våra träffar och det största samtalsämnet tenderar att vara om hästar, hästar och åter igen hästar.

För att vara med i Ung SWB krävs ingen tidigare kunskap eller erfarenhet utan det viktigaste är ett brinnande intresse och vilja att lära!

 

Presentation av oss som jobbar med Ung SWB

Hej
Mitt namn är Ellinor Nyqvist och är från och med årsskiftet 2019-2020 ansvarig för Ung SWB. Jag är uppväxt på söderslätt och har alltid haft hästarna som min stora passion i livet. Efter gymnasiet flyttade jag utomlands och jobbade som stallchef på ett dressyrstall i Hunter Valley, Australien. Jag har de senaste åren jobbat som funktionärsansvarig och stallchef under Bruksprovet. Jag bor idag på en gård i Slogstorp utanför Flyinge med min sambo och tre hundar. Stallet står fortfarande tomt, men det blir det snart ändring på. 

Jag vill verkligen att alla ska känna sig välkomna till Ung SWB. Att vara en del av Ung SWB betyder inte att du måste ha en egen häst, utan bara ha ett intresse och en vilja att lära sig mer.
Ni är SWB-avelns framtid!

Ni kan alltid nå mig via mail, telefon, facebook eller instagram!

/Ellinor Nyqvist
ellinor.nyqvist@swb.org
046-64656

Mitt namn är Josefine och jag är 28 år. Jag har arbetat på SWB sedan början av 2017 och var ansvarig för Ung SWB 2017-2019. Nu arbetar jag främst med medlemsfrågor och är ansvarig för SWBs domare. Innan jag började på SWB har jag hunnit med hippologigymnasiet på Flyinge och en kandidatexamen i ekonomi. Jag har även gått som dressyrelev uppe i mina barndomstrakter i Stockholm hos Kristian von Krusenstierna. Numera har jag ett sto som jag tävlar med i dressyr på fritiden.