Vi som jobbar med Ung SWB

Ung SWB startades 2007 och riktar sig till alla som är intresserade avel och uppfödning. Sedan 2007 har Ung SWB utvecklats enormt och nu har vi utbildningar, träffar och tävlingar på löpande band. Det viktigaste med Ung SWB är att ha roligt, känna gemenskap och dela upplevelser, kunskap och erfarenheter. Det är alltid en god sammanhållning på våra träffar och det största samtalsämnet tenderar att vara om hästar, hästar och åter igen hästar.

För att vara med i Ung SWB krävs ingen tidigare kunskap eller erfarenhet utan det viktigaste är ett brinnande intresse och vilja att lära!

Tillsammans strävar vi efter att få alla ungdomar att känna sig välkomna in i avelsvärlden!

Presentation av oss som jobbar med Ung SWB

Mitt namn är Michaela Swärd och jag är 30 år. Jag började på SWB i början av 2021 och ansvarar för Ung SWB.
Jag är uppvuxen i Landskrona i Skåne, men bor numera i Malmö. Jag utbilda mig till djursjukvårdare på Helsingborgs Ridgymnasium och har därefter arbetat både på Helsingborgs djursjukhus och på Jägersro Hästklinik. Jag har även provat på att arbeta som hästskötare i Tyskland, och senast kommer jag från restaurangbranschen där jag har varit nattklubbsansvarig på nattklubben Etage i Malmö.

Jag har tidigare tävlat en hel del i hoppning och fälttävlan, och har själv fött upp två SWB avkommor varav den ena har jag kvar och utbildar i hoppning.

Vill ni komma i kontakt med mig så gör ni det enklast via mejl på michaela.sward@swb.org eller via mitt direktnummer 040-64656.

//Michaela