Vi som jobbar med Ung SWB

Ung SWB startades 2007 och riktar sig till alla som är intresserade avel och uppfödning. Sedan 2007 har Ung SWB utvecklats enormt och nu har vi utbildningar, träffar och tävlingar på löpande band. Det viktigaste med Ung SWB är att ha roligt, känna gemenskap och dela upplevelser, kunskap och erfarenheter. Det är alltid en god sammanhållning på våra träffar och det största samtalsämnet tenderar att vara om hästar, hästar och åter igen hästar.

För att vara med i Ung SWB krävs ingen tidigare kunskap eller erfarenhet utan det viktigaste är ett brinnande intresse och vilja att lära!

 

Presentation av oss som jobbar med Ung SWB

Mitt namn är Josefine Tinglöf och jag har arbetat med Ung SWB sedan början av 2017. Jag är utbildad företagsekonom och arbetade på Handelsbanken innan jag valde att byta bana och jobba med mitt stora intresse. Jag har gått gymnasium med hästinriktning på Flyinge och har tidigare arbetat som dressyrelev hos Kristian von Krusenstierna. Idag har jag två dressyrstammade hästar och gör mitt bästa för att komma ut på någon tävling ibland.

Det är jag som har ansvar för Ung SWBs träffar, utbildningsdagar och event och det är mig ni ska kontakta om ni undrar något. Jag vil också, än en gång, påpeka att alla är välkomna på våra träffar. Det behövs ingen tidigare erfarenhet, egen häst eller meriter för att vara med i Ung SWB!

Mer information om Elisabeth kommer

Agnes Mårs har hjälpt till med förberedelser inför Young Breeder-VM i Kanada 2017 och kommer följa med som tränare på mästerskapet. Mer information om Agnes kommer.