Äntligen var det dags för ytterligare en träff och utbildningstillfälle med ledarskapsutbildningen HUL, Hästnäringens unga ledare!
Denna gången var vi på plats på anrika Flyinge Kungsgård efter att ha varit på Strömsholm vid förra träffen i början av juni. Ett utbildningstillfälle via Zoom har hunnits med emellan träffarna, så nu var alla deltagarna taggade på att få träffa varandra fysiskt igen!

Dagen började med samling i chefsbostaden med god fika och en presentation om Flyinges verksamhet och framtid av utvecklingschefen Victoria Östlund från Flyinge som var på plats. Victoria berättade om aktiviteter som sker på Flyinge, som är en av tre riksanläggningar, och om Flyinges arbete med ett projekt som sträcker sig till 2030.

Därefter var det dags för en workshop för att diskutera ”kvalitetssäkring av hästnäringen”. En mycket intressant diskussion där vi fick sätta oss in i roller som både kund och företagare.
Vi gick även igenom undersökningen som gjordes inför projektet ”Botten under botten”, något som vi HUL’are varit startskott för i idéerna kring projektet efter förra träffen på Strömsholm!

Den goda lunchen serverades även den i chefsbostaden, och efter lunchen fortsatte vi med workshopen.

Efter avslutad workshop var det dags för Malin Andersson att ta över och prata om ”Att påverka omvärlden och det personliga varumärket”. Malin är en inspirerande talare och arbetar med marknadsföring och företagscoaching inom hästnäringen.

Dagen avslutades med en god trevlig middag på Gastro Gaspari!

 

Dag 2 inleddes med information och planering inför kommande HUS projekt och träff vid Sweden international horse show i november.
Därefter begav vi oss ut och bort mot affären Ryttare och Häst där vi mötte upp Erik Johansson som höll i en rundtur och guidning på ett soligt Flyinge Kungsgård.
Erik delade med sig av massor av historier om Flyinge och olika hästar och stammar, hur anläggningen drevs flera år tillbaka och bakgrund om Flyinges olika byggnader.

Dagen avslutades med en samling i chefsbostaden igen och en sista lunch innan det var dags för avfärd!

Ung SWB vill åter igen tacka för en fantastiskt rolig träff även denna gång, och längtar redan till nästa träff i november!

/Michaela, Ung SWB

 


Deltagare HUL 2021


Rundvandring med Erik Johansson på Flyinge Kungsgård.