Dags för en ny visningskurs 2/6 och denna gången blir det på Tärnö Säteri tillsammans med SWB Södermanland! 🤩

Vill du lära dig om hur du på bästa sätt ska visa en häst? Känner du att du behöver träna lite inför att du ska visa din eller någon annans häst på ett unghästtest? Vill du få en inblick i hur domarnas bedömning går till? Då är detta evenemanget för dig!

Detta är en kurs där du får lära sig hur man visar en häst vilket kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att ändamålsenligt kunna visa upp en häst. Under dagen går vi igenom löshoppningsbedömning, exteriör- och gångartsbedömning, visning under löshoppning och häst vid hand.

Söndagen den 2 juni kommer denna kurs hållas på Tärnö Säteri. Kursen börjar klockan 9.00 och beräknas hålla på till ca 15.00. I kursavgift ingår fika, lunch, dryck, samt goodiebag. För att delta krävs medlemskap i SWB vilket du enkelt skaffar här: https://medlem.swb.org/register.

Kursen görs i samarbete med SWB Södermanland som är en av SWBs anslutna regionala föreningar. Föreningen arrangerar både unghästtest, ridhästtest och fölbedömningar.

Visningskursen är ett projekt startat av Ung-SWB under 2022 med stöttning av SWB där syftet är att erbjuda ett kurstillfälle där man får lära sig hur det går till att visa en häst på unghästtest och få en inblick i domarens bedömning.

Inga förkunskaper krävs för deltagande, endast ett intresse för visning av häst!
När? – 2 Juni 2024, klockan 9.00- ca 15:00.

Var? – Tärnö Säteri
Adress:
Tärnö Säteri 1, 611 98 Vrena

Pris?
Vuxen, över 26 år: 300 kr
Under 26 år: 200 kr
Halva priset för medlemmar i SWB Södermanland.

Domare?
Marianne Leffler och Elisabeth Ljungstorp

Anmälan?
HÄR anmäler du dig!

Detta är en dag vi ser fram emot att anordna och hoppas att den kommer att vara lärorik för alla kursdeltagare. Varmt välkommen med din anmälan!

Mer information kommer att skickas ut via mail när det närmar sig!

Frågor och annat besvaras av:
– Thea Karlsson på 0707338845

Hälsningar SWB, Ung SWB och SWB Södermanland!