Under Kristi Himmelsfärd den 26-27 maj träffades äntligen ungdomssektionen igen där vi hade inte mindre än 7(!) nya styrelsemedlemmar för detta året!
Så för de flesta av styrelsemedlemmarna var det första gången alla träffades, och det var verkligen hur kul som helst!

Denna gången träffades vi i Osby på Bergakungen, hotellet där vi under torsdagen höll vårt första fysiska styrelsemöte för året. Microsoft teams och digitalisering i all ära, men att få ha fysiska möten är vi väldigt glada över att kunna ha igen efter pandemin som varit!
Efter banbyggnaden inför unghästtestet där ungdomssektionen skulle hjälpa till som funktionärer dagen efter var avklarat, så avslutades torsdagen med pizza tillsammans med SWB Norra Skåne inne i Osby.

På fredagen var det unghästtest för hela slanten och ungdomssektionen hjälpte till som funktionärer under dagen och fick se många fina hästar som visades upp!
Det blev även ett passande genrep inför Ung SWBs unghästtest som ska arrangeras tillsammans med SWB Malmöhus den 18-19 juni på Flyinge Kungsgård.

Skulle även Du vara intresserad av att vara funktionär på vårt unghästtest och ha en rolig dag tillsammans med alla oss, så är du hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse till Michaela på michaela.sward@swb.org

Efter två roliga dagar fyllda med häst så var styrelseträffen över för denna gången. Ett tips från styrelsen är att boka in tisdagen den 12 juli i er kalender redan nu, då vi kommer arrangera en rolig och lärorik träff under Falsterbo Horse Show!

Vi ses!
/ Ung SWB

Stående från vänster: Thea Karlsson, Anna-Lena ”Arne” Johansson, Lisa Dahlqvist, Alba Bengtsson, Fatima Palmcrantz
Sittande från vänster: Tuva Hekkanen, Olivia Dahlroth, Elin Hildingsson, Clara Norling