Grundprogrammet är en ny utbildning inom HUL, Hästnäringens Unga Ledare, och vi har möjlighet att erbjuda en eller flera Ung SWB-medlemmar platser gå kursen! Grundprogrammet är en förberedande utbildning för yngre deltagare som ger dig möjlighet att träffa andra likasinnade inom hästnäringen och få kunskap inom ledarskap och organisation. Efter slutförd kurs har deltagaren goda grundkunskaper för att söka vidare till HUL. Ledarskapsprogrammet HUL är en möjlighet till att skapa gemensamma värdegrunder och verktyg för kommande ledare och beslutsfattare både inom organisationerna i sig och hästnäringen i stort. Ta chansen att träffa nya vänner, lära dig mer om hästnäringen och utöka ditt nätverk!

I programmet ingår bland annat grundläggande kunskap om hästnäringens organisationer och föreningskunskap, påverkansmöjligheter och sociala medier och ungt inflytande. Deltagarna möts vid två fysiska träffar under 2019 mellan april till november. Mellan träffarna arbetar deltagarna med olika uppgifter såsom t ex analys av det egna förbundets ungdomsverksamhet, ledarskapsfrågor etc. Den första träffen är den 4-5 april i samband med Göteborg Horse Show.

Mer information om utbildningens innehåll hittar du här!

Förkunskapskrav: Utbildningen vänder sig till dig som är mellan 15-20 år. Kanske har du genomgått ungdomsledarutbildning eller bara vill engagera dig inom ditt förbund.

Besked om antagning och information om utbildningen kommer under v. 11.

Anmälan skickas till: Josefine Tinglöf på mejladress josefine.tinglof@swb.org
Sista anmälningsdag: 8 mars

Anmäl ditt intresse redan idag!