Vi vill gärna presentera våra 3 nya styrelsemedlemmar och hälsa dom hjärtligt välkomna in SWBs ungdomsstyrelse!

 

Först ut är Gillis Santesson:

Mitt namn är Gillis Santesson, jag är 23 år och är uppvuxen på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.
Tog studenten på Bollerup naturbruksgymansium 2016 och sedan jobbat med diverse och bl a som beridare i Skåne.
Pluggar just nu till civilingenjör inom kemiteknik i Lund och när tentaplugg inte står på schemat lägger jag så mycket av min fritid i stallet som möjligt eller tränar med min hund. För tillfället har jag tre unga SWB hästar varav en är min första egna uppfödning född 2018 och mitt intresse för avel och unghästar växer ständigt.

 

Nästa person att presentera är Embla Lindquist:

Mitt namn är Embla Lindquist och är 18 år gammal. Jag bor på Raddegården utanför Göteborg där vi håller på med avel av hoppföl.
Jag går mitt andra år på gymnasiet, naturprogrammet på Kitas i Göteborg och tävlar hoppning på mina två hästar Philippa (56)(SWB) och Alexis(F.2)(SWB).
Jag har en egen uppfödning från 2020 men det skall förhoppningsvis bli många fler i framtiden.
Det här är mitt första år som jag är engagerad i Ung SWB där jag sitter i ungdomssektionen och sitter även med som ungdomsrepresentant i avelsutskottet vilket skall bli både lärorikt och roligt.

 

Sist men inte minst ut vill vi välkomna Anna-Lena Johansson:

Jag heter Anna-Lena Johansson men går allt som oftast under smeknamnet Arne. Är 25 år gammal och studerar till brandingenjör och civ. ingenjör inom riskhantering i Lund, befinner mig just nu på mitt 4e år. Hästmässigt väntar jag just nu min första egna häst i form av ett föl som föds i april/maj 2021. Jag leasade en stomage av en nära vän och fick vara med och (förhoppningsvis) skapa min drömhäst – SWB såklart. Detta är en av anledningarna till att jag ville engagera mig ytterligare i Ung SWB.
I väntan på fölet rider jag ett gäng fälttävlanshästar några gånger i veckan!
Jag är även engagerad i Lundsstudentryttare där jag är evenemangsansvarig. Har även varit med och anordnat student SM i ridsport i Lund.
Kort sagt är jag en aktiv person med många bollar i luften och trivs med att få komma med nya idéer oavsett vad för uppgift jag tar mig an.