Välkomna till Ung SWBs Bruksprovsträff 2018!

Vi välkomnar nya och gamla unga SWB:are till Bruksprovsträff den 3-4 mars. Är du intresserad av avel och uppfödning så är Ung SWB något för dig, du behöver inte vara uppfödare eller ha erfarenhet av uppfödning! Vi följer bruksprovet tillsammans och har roligt ihop!

Var: Flyinge Kungsgård
När: Lördag – Söndag 3-4 mars
Vilka: För alla som är hästintresserade och upp till och med 25 år

Föreläsningar, läktarguidning, hotellövernattning och mycket mer står på schemat. Vi ordnar boende i flerbäddsrum på Scandic i Lund och äter gemensam middag på lördagen.

Du som är medlem i Ung SWB betalar endast 500 kr för deltagande och övernattning, pris för icke medlemmar är 800 kronor. Om du endast vill vara med under dagarna och inte sova över så är kostnaden 200 kr. Betalar gör du på plats, kontant eller via Swish. I priset ingår, förutom träffen, lunch lördag och söndag samt hotellfrukost på söndagen.

Preliminärt schema:
Lördag kl. 10-17
Söndag kl. 9-16
Schema för helgen kommer närmare eventet!

Vi vill ha din anmälan senast söndagen den 20 februari. Frågor: josefine.tinglof@swb.org
Anmälan görs HÄR OBS, Anmälan i dokumentet är bindande! Avanmäler gör du på mejl till josefine.tinglof@swb.org.

SWBs medlemsutbildning
Den 2 mars håller SWB i en medlemsutbildning med fokus på hästens exteriör. Alla Ung SWB-medlemmar kan delta till det förmånliga priset av 200 kronor. Om du är intresserad av att delta i SWBs medlemsutbildning så finns det möjlighet att ordna hotellövernattning även fredag-lördag. Hör gärna av dig om du vill delta i en långhelg fredag-söndag med SWBs medlemsutbildning och Ung SWBs bruksprovsträff! Du hittar mer om medlemsutbildningen på SWBs hemsida.

 

Välkomna till en fullspäckad Ung SWB-helg på Flyinge Kungsgård!